Totaal
leverancier
van A tot Z

MPB Precision
kwaliteit & service

Kwaliteit staat bij MPB Precision voorop. En dat geldt niet alleen voor de producten. Een goede werkomgeving zorgt ervoor dat een product op de beste manier kan worden geproduceerd. Daarom werken wij procesmatig, schoon en in een stressvrije omgeving. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Dat maakt MPB Precision een betrouwbare en bovenal professionele leverancier van fijnmechanische onderdelen.

High-end precision parts

Het produceren van high-end precision parts met hoge kwaliteitsnormen en eisen is onze core business. Wij vervaardigen kleine tot middelgrote onderdelen met een tolerantie tot 0.002 mm. Deze high-end precision parts worden door onze klanten onder andere toegepast in hun weersatellieten, infraroodsystemen of semiconductor machines.

Cleanen & verpakken

Bij MPB Precision beschikken wij over een interne cleanroom. Met speciale schoonmaakmiddelen, geschikt voor de verschillende materialen, worden de onderdelen met zorg en precisie schoongemaakt. Na het cleanen worden ze verpakt of geseald en klaargemaakt voor verzending.

Voorraadbeheer

Voor opdrachtgevers met terugkerende opdrachten hebben wij de mogelijkheid om de voorraad te beheren. Er worden dan parts geproduceerd die we opslaan in ons magazijn. Op deze manier ligt er altijd voldoende voorraad waardoor wij snel kunnen leveren.

Eigen bezorgservice

Omdat wij zelf bezorgen, kunnen wij bij spoedopdrachten of op aanvraag snel en flexibel leveren. In andere gevallen wordt samen gekeken hoe de producten worden geleverd. Dit kan met onze eigen bezorgservice of een externe bezorgdienst.