Producent van high-end precision parts

Over MPB Precision

Al meer dan 25 jaar specialiseren wij ons in het produceren van fijnmechanische onderdelen van verschillende soorten materialen. Onze producten worden met veel zorg en deskundigheid vervaardigd om zo aan de hoogste eisen en kwaliteitsnormen te voldoen. Dit maakt ons een unieke en betrouwbare partner.

Persoonlijk en servicegericht

Bij MPB Precision houden we van een uitdaging. Als iets onmogelijk lijkt, maken wij het veelal mogelijk. Tijdens het proces denken we graag met onze klant mee en bepalen zo de maakbaarheid van de onderdelen. Van prototypes en enkel stuk tot seriematig werk. Alles met een hoogwaardige kwaliteit.

ISO 9001 gecertificeerd

Onze producten zijn van topkwaliteit. Dit komt mede doordat we hoge eisen stellen aan alles om ons product heen. Wij werken volgens de ISO normen en streven naar continuïteit en vernieuwing. Hierdoor creëren wij een veilige werkomgeving en processen die uiteindelijk weer een positieve uitwerking hebben op onze producten.

Hoge leverbetrouwbaarheid

Het maken van fijne mechanische onderdelen is precisiewerk. Een tijdrovend en complex proces. Door onze jarenlange ervaring weten we goed in te schatten hoeveel tijd de productie van onze onderdelen in beslag neemt en welke levertijd wij kunnen garanderen. Door onze eigen transportdienst kunnen wij flexibel en snel leveren.