Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteitscontrole
van MPB Precision

Kwalitatieve onderdelen zijn essentieel voor onze opdrachtgevers. Onze producten ondergaan daarom een reeks metingen, tijdens én na de productie, om de kwaliteit te waarborgen. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit leveren.

Proces controle

Om tot een hoogwaardig product te komen is het belangrijk om het gehele productieproces te monitoren. Middels tussentijdse controles en steekproefsgewijze checks wordt het proces en de werkwijze nauwkeurig in de gaten gehouden. Hierdoor blijft de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid gewaarborgd.

High-end meetkamer

Aan het einde van het productieproces worden de producten aan een eindcontrole onderworpen. Onze gecertificeerde meetmachines en ervaren meetspecialisten dragen zorg voor deze controles. Indien nodig worden de producten voorafgaand aan deze eindcontrole gereinigd zodat eventuele vervuiling geen invloed heeft op de uiteindelijke meetresultaten. Na deze final check worden de producten van een passende verpakking voorzien en verzendklaar gemaakt.

Klantspecifieke meetrapporten

In de meeste gevallen is onze standaard steekproefsgewijze check voldoende om de kwaliteit te waarborgen. Maar soms is een 100% controle gewenst waarbij alle geproduceerde items aan een eindcontrole worden onderworpen. De resultaten van onze metingen worden altijd nauwkeurig gedocumenteerd in een klantspecifiek meetrapport.